Autisme – Birgitte Mølgård


Onsdage den 31. maj og 7. juni
(begge dage gratis)
Kl. 19.30 – 22.00

Det Åbne Rum – Østbanegade 13, 2100 København

Den 7. juni (døren er åben fra kl. 19.00) vil der være oplæg og sparring ledet af Birgitte Mølgård
Initiativtager og medforfatter til bogen: Autisme og tilknytning – En mors fortælling – et fagligt perspektiv.

Birgitte vil invitere ind til en undersøgelse af en ide, der er udsprunget af alt det hun synes hun har lært og er blevet beriget med, i mødet med sin søn med autisme. De kvaliteter hun har set ved netop hans måde at være i verden på, og hvordan det har påvirket og ændret hendes liv og syn på mange ting.

Hun vil et øjeblik flytte fokus fra udfordringerne ved autisme til, hvilke kvaliteter mennesker med autisme bidrager med.

Med aftenen ønsker hun at skabe et felt, hvor forældre/pårørende, fagfolk og alle som har en interesse og berøring med autisme, udveksler erfaringer omkring disse kvaliteter. Og sammen undersøger, om ideen skal tages videre.

Den 31. maj (døren er åben fra kl. 19.20) vises filmen: Temple Grandin
Som optakt til denne aften har vi ugen før onsdag den 31. maj filmen “Temple Grandin” (en film om hendes liv med Claire Danes, baseret på bogen: “Emergence”) – dansk undertekst!
Filmen handler om Temple Grandins liv – en autistisk kvinde, der er blevet en af de bedste forskere i den humane ‘Dyrevelfærd’ og opfinder af ‘Krammekassen’.

Temple Grandin kommer til Danmark d. 11. august 2017

TED Talks: Verden har brug for alle slags sind – Temple Grandin

Vi fortrækker at der gives en forhånds tilmelding til Birgitte – så vi har et overblik over, hvor mange der kommer – sms: 60214370 eller mail.
www.detåbnerum.dk