Birgitte

“Kærlighed er ikke følelser, kærlighed er kontakt”,  læste jeg på et tidspunkt i en artikel. Den handlede om vigtigheden af, at være i kontakt med det som nu engang er, nøjagtigt som det er, uden forstillelse og historien om den rigtige og ideelle måde at leve og dø på.
Altså er kærlighed kontakten til livet, nøjagtigt som det er, i alle dets facetter og i alle dets forskellige relationer, til alle tider.

Det er øvelsen, som udgør kernen i min tilgang til livet og dermed også til mit professionelle arbejde.

Jeg er mor til en ung mand, som er her i verden, på en meget anderledes måde end det store flertal. Af ham, er jeg blevet rusket i min grundvold og har fået en masse nye indsigter. Jeg har blandt andet set, at de forestillinger jeg havde om et normalt og succesfuldt liv, var en konstruktion jeg selv skabte, i samspil med den kultur jeg er en del af. Jeg er dagligt blevet tvunget til at lade konstruktionen falde og det har været en berigende proces. Det at få et barn, viste en anden vej end forventet og verden så pludselig meget anderledes ud. Nye værdier og indsigter blev dominerende og pludselig blev det, som så helt umuligt ud ved første øjekast, en kæmpe gave!

Min baggrund

.