Jeg har undervist i over 20 år som psykomotorisk terapeut. Afhængig af målgruppen består min undervisningen af en kombination af pilatestræning og øvelser med udgangspunkt i kroppens egen impuls til bevægelse, samt øvelser som understøtter kroppens evne til at regulerer sig selv, regulere nervesystemet. Det er eksempelvis forskellige fysiske øvelser, blid afspændende bevægelse og stræk, guidede afspændinger, små meditationer og opmærksomhed på åndedrættet og dets sammenhæng med resten af kroppen. En bevidstgørelse af de kropslige, kognitive og følelsesmæssige ressourcer og sammenhænge er en integreret del af min undervisning.

Igennem 12 år har jeg specialiseret mig i arbejdet med længerevarende smerte- og stresstilstande. Fordybelsen i en viden om søvn og åndedrættet, har været en naturlig del af denne specialisering.

Jeg tilbyder undervisning og individuelle forløb til mennesker med længerevarende og kroniske smerter.

Jeg bruger ydermere min erfaring fra arbejdet med stress og overbelastning i forbindelse med smerter, i arbejdet med forældre til børn og unge med autisme og ADHD.

Gennem 15 år har meditation været en vigtig del af mit liv. Det har blandt andet været en uvurderlig hjælp i de højspændte og stressede perioder, som har fulgt med dét at være forælder til et barn med autisme. Små meditationer kan indgå som et element i min undervisning.

At være forælder til en nu voksen mand med autisme, har været et krævende, inspirerende og berigende livsvilkår. Det har skubbet til mit syn på livet og hvad det vil sige at være menneske. Det har naturligt en afsmittende effekt på mit professionelle arbejde.

Min baggrund